oktober 15th, 2011 by mycard

Spotify er lige udkommet i DK, det er en gratis Musik streamings tjenste, som også virker på din Smartphone.

Jeg fik en mail fra 3, som mente at man skulle vælge dem, pga. deres net var hurtigere til streaming.

Deres regnestykke var sådanne:

Lytter man fx hver dag til musik til og fra arbejde i samlet en time, så bliver det til 72 MB om dagen, og på en måned med 20 dage vil man altså have brugt næsten 1,5 GB – og det er alene på musik. Dermed bliver det meget hurtigt en rigtig dårlig forretning at have en af de meget udbredte taletidspakker fra lavprisselskaberne, hvor der typisk kun er inkluderet 500 MB data, hvilket udløser en ekstraregning på adskillige hundrede kroner”, siger Mikkel Torsting

De mener altså at man downloader 1,5gb musik ved at bruge Spotify, det er ikke helt rigtigt, fordi Spotify har et rimelig stort lager, på telefonen, så man henter ikke sangen hver gang man høre den.

Men pointen er da meget god, vi skal have mere Data, meget mere data, så hvis du vil have Spotify med i lommen, skal du nok lige se på dit abonnement først.

1,5GB/md virker slet ikke som så meget, hvis man ser det regnestykke.

Godt du har Mobilab.dk :)

tak :)

  • Om mobilAb

    MobilAbonnement guiden er tænkt, som en guide som skal gører det lettere for dig at finde det bedste og billigste mobilabonnement for dig. Vi forsørger at samle data fra de fleste mobiloperatører og severer dem let tilgængeligt. 
    Læs mere