september 12th, 2011 by mycard

Ligesom alle 3′s andre abonnementer har 3 Business også ændret struktur.

Det betyder det er lettere at finde det rigtige abonnement – der er nu kun 3 pakker – 1GB, 20GB og 50GB alle pakker giver op til 32mbit/s hastighed på danmarks bedste netværk.

Jeg tænkte at det var interesant for dem som står og skal vælge pakker. Priserne er næsten ligesom de private: (uden moms) 1GB 69kr/md, 20GB 199kr/md, 50GB 299kr/md.

Men husk at hvis du har et af de store 3 abonnementer kan du gratis få et ekstra simkort med så du slipper for et ekstra abonnement. Dette gælder også 3 Business abonnementerne.

Her er pressemedelsen:

 

 

3 introducerer nu en ny abonnementsstruktur på mobilt bredbånd til erhvervslivet. Fælles for de tre pakker er, at man får mobilt bredbånd for fuld udblæsning i Danmarks bedste netværk. Hastigheden ved download er op til 32 Mbit/s og ved download op til 5 Mbit/s. Forskellen på de tre abonnementer ligger i den mængde datatrafik, som er inkluderet, nemlig hhv. 1 GB, 20 GB og hele 50 GB om måneden.

”Modsat andre abonnementerne fra de øvrige teleselskaber, har 3 valgt at åbne for maksimal hastighed for alle mobile bredbåndsabonnementer. Dermed får medarbejderen den optimale oplevelse, selv hvis man vælger det billigste abonnement. Og hvis behovet for data stiger, så er det nemt og hurtigt at opgradere,” siger Lars Fruergaard, Vice President for Business-divisionen hos 3.

Hvis man bruger mere end den datatrafik, der er inkluderet i de tre nye Business-abonnementer, kan man ubegrænset tilkøbe ekstra datapakker som findes i tre størrelser på 1 GB, 5 GB eller 10 GB. Hvis man vælger den største pakke med 50 GB data om måneden, inkluderer abonnementet 3DataDeling, som betyder, at man får et ekstra SIM-kort til abonnementet kvit og frit.

”Med 3DataDeling og et ekstra SIM-kort følger nye muligheder. Medarbejderen kan bruge det ekstra SIM-kort til en bærbar, en tablet, et USB-modem eller en router, og på den måde fordele de 50 GB datatrafik hver måned på to SIM-kort. Med 50 GB data og markedets højeste hastigheder er der ingen grænser for, hvad virksomhedens medarbejder kan udrette med mobilt bredbånd,” siger Lars Fruergaard.

3 Business Mobilt bredbånd med 1 GB datatrafik koster kr. 69 om måneden, 20 GB koster kr. 199 og 50 GB koster kr. 299. Der er ikke noget oprettelsesgebyr, og der er en bindingsperiode på 12 måneder. De ekstra datapakker findes i tre størrelser på 1 GB, 5 GB eller 10 GB til hhv. kr. 23,20, kr. 63,20 eller kr. 119,20. Alle priser er ekskl. moms.

 

 

  • Om mobilAb

    MobilAbonnement guiden er tænkt, som en guide som skal gører det lettere for dig at finde det bedste og billigste mobilabonnement for dig. Vi forsørger at samle data fra de fleste mobiloperatører og severer dem let tilgængeligt. 
    Læs mere