juni 30th, 2011 by mycard

3 har den fede service at hvis man køber et af deres dyreste abonnementer så får man et ekstra simkort med – så ens tablet og bærbar også kan komme på nettet.

Forbruget er nok lidt lige meget eftersom det drejer sig om 3′s aller dyreste abonnementer som koster fra 400kr/md til 699kr/md. med 3magnum får du 2 ekstra simkort med mens du med 3max får 1 ekstra med.

 

Helt nye muligheder med 3Business

3’s erhvervsabonnementer 3Business har gennem de seneste måneder gennemgået en gennemgribende modernisering. Som kronen på værket lanceres i morgen 3DataDeling til 3Business, så man kvit og frit kan gå på online via det mobile bredbånd med sin bærbare computer eller iPad. Det betyder flere muligheder, større fleksibilitet i arbejdet og kontante besparelser til virksomheden

Tænk hvis du kunne tjekke e-mail i lufthavnen, hente den seneste præsentation, mens du står i kundens mødelokale, eller lægge den sidste ordre ind i systemet, mens du sidder i bilen på parkeringspladsen. Forestil dig at være online via det mobile bredbånd med både din bærbare computer, din iPad og andre enheder uden, at det koster ekstra. Fra i morgen er det virkelighed, hvis din virksomhed er kunde hos 3, og du har et 3Business 399 eller 499 abonnement.

”Erhvervskunderne vil have gennemskuelige pakkeløsninger med faste priser, og med den nye 3Business abonnementsstruktur har vi skabt nogle unikke muligheder. Ikke alene kan man tale ubegrænset med 3Business 499, men man får også hele 25 GB mobildata hver måned, som med 3DataDeling kan deles kvit og frit mellem smartphone, computer, iPad og andre enheder. Det giver ikke alene nye muligheder men også kontante besparelser til erhvervslivet,” siger Peter Kirk Nielsen, vice president, 3 Danmark.

For de fleste erhvervskunder betyder 3DataDeling, at man kun har brug for ét abonnement til alle sine enheder fremover. Dermed bliver livet som storforbruger af mobilt bredbånd både enklere og billigere. Hvis man har abonnementet 3Business 399 kan man få to ekstra simkort og dele de 15 GB månedlig datatrafik, som følger med i abonnementet, og hvis man har 3Business 499, kan man få tre simkort og dele 25 GB datatrafik. Det hele styres fra 3’s selvbetjeningsportal Mit3.

”For at sikre vores kunder den fulde effekt af de nye muligheder i 3Business-abonnementerne og 3DataDeling, har vi samtidig opgraderet hastigheden og kapaciteten i vores netværk. Det betyder, at man kan nu kan hente data med hastigheder op til 32 Mbit/s og sende data med hastigheder op til 5 Mbit/s, naturligvis forudsat, at man har den rette hardware. Ellers må man bare nøjes med at glæde sig over, at der er blevet mere plads til kunderne på vores netværk,” siger Peter Kirk Nielsen.

Der findes fem forskellige 3Business abonnementspakker som koster fra 39 kr. til 499 kr. ekskl. moms om måneden. Læs mere om 3Business og 3 Datadeling på: www.3.dk/business. Information om 3’s netværksopgradering til 32 Mbit/s findes på: www.3.dk/32mbit

 

3 slipper det mobile bredbånd fri

Fra og med i dag slipper 3 det mobile bredbånd fri og giver sine mobilkunder fri adgang til hurtigt mobilt bredbånd på både iPad, bærbar computer og andre enheder. Med 3DataDeling kan 3Max og 3Magnum abonnenter dele deres datatrafik uden, at det koster en krone ekstra. 3DataDeling er et perfekt match med Apples nye iCloud, som går i luften til efteråret.

 

Tænk hvis du kunne være online via det mobile bredbånd med både din bærbare computer, din iPad og andre enheder uden, at det kostede ekstra. Det kan du fra i dag, hvis du er kunde hos 3 og har et 3Max eller 3 Magnum abonnement. Fra og med i dag kan du få to eller tre ekstra simkort og dele den datatrafik, som er inkluderet i abonnementerne mellem dine forskellige enheder. Man skal ikke betale for et tillægsabonnement, der er ingen oprettelsesomkostninger, og der er ikke tale om et tidsbegrænset introduktionstilbud.

”Med 3DataDeling ønsker vi for alvor at åbne danskernes øjne for, hvad det vil sige at være mobil. Vi håber at kunne fjerne en fundamental barriere og påvirke den måde, vi bruger nettet på radikalt, så danskerne for alvor bliver et onlinefolk. Her spiller fremtidens cloud-baserede løsninger som fx Apples iCloud en hovedrolle, fordi teknologien for alvor kan gør os mobile. 3DataDeling er som skabt til at understøtte dette,” siger Mikkel Torsting, VP Consumer Sales & Marketing hos 3.

Mange danskere bruger i dag både smartphone, en eller to computere og måske en tablet som Apples iPad. Med en cloud-baseret løsning som iCloud kan man synkronisere sit digitale liv mellem sine forskellige enheder ved at opbevare kontakter, dokumenter, musik, billeder og anden data på et centralt lager, som man har adgang til fra alle sine enheder via nettet. Data opbevares populært sagt i ’skyen’, og man slipper helt for at tænke på, hvilken enhed man har gemt sine ting på.

”3DataDeling er et ’match made in heaven’ i forhold til iCloud og andre cloud-løsninger, fordi de forudsætter, at man er online hele tiden. Med 3DataDeling kan man være online over alt med alle sine enheder via Danmarks hurtigste mobile bredbånd. Uden at man skal bekymre sig om ekstra omkostninger. Samtidig med introduktionen af 3DataDeling har vi oven i købet opgraderet hastigheden i vores netværk til 32 Mbit/s og øget kapaciteten til gavn for alle brugere,” siger Mikkel Torsting.

For de fleste kunder betyder 3DataDeling, at de kun har brug for ét abonnement til alle deres enheder fremover. Dermed bliver livet som storforbruger af mobilt bredbånd både enklere og billigere. Hvis man har abonnementet 3Max kan man få to ekstra simkort og dele de 10 GB månedlig datatrafik, som følger med i abonnementet, og hvis man har 3Magnum kan man få tre simkort og dele 20 GB datatrafik. Det hele styres fra 3’s selvbetjeningsportal Mit3.

3DataDeling er en videreudvikling af den nye abonnementsstruktur, som 3 lancerede den 10. marts. Den består af fem grundpakker – med mulighed for at tilvælge en stribe talepakker, underholdningspakker og rabatpakker, så man kan skræddersy et abonnement, som passer præcis til ens behov. De nye abonnementspakker og 3DataDeling er blevet til efter en omfattende analyse af eksisterende 3-kunders behov, fokusgruppeinterviews og en undersøgelse blandt 2.000 danske telebrugere i samarbejde med TV 2 Beep.

3Max og 3Magnum inkluderer henholdsvis 6 og 50 timers taletid om måneden, 10 eller 20 GB datatrafik samt fri sms og mms. Med begge abonnementer kan man få glæde af den fulde hastighed på op til 32 Mbit/s i 3’s netværk, hvis man har en enhed, der understøtter den høje hastighed. Der er ingen opkaldsafgift, og man kan frit ringe til andre 3 abonnenter. 3Magnum inkluderer desuden en Mobil-tv pakke. 3Max koster 399 kr. om måneden, og 3Magnum koster 699 kr. om måneden. Oprettelse koster 249 kr.

 

  • Om mobilAb

    MobilAbonnement guiden er tænkt, som en guide som skal gører det lettere for dig at finde det bedste og billigste mobilabonnement for dig. Vi forsørger at samle data fra de fleste mobiloperatører og severer dem let tilgængeligt. 
    Læs mere